SAADET HEYETİ’NDEN YAYLADAĞI BELEDİYESİ’NE ZİYARET

SAADET HEYETİ’NDEN YAYLADAĞI BELEDİYESİ’NE ZİYARET

SAADET HEYETİ’NDEN YAYLADAĞI BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Saadet heyetini kabulde konuşan Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın; “Ayağı Yere Basmayan Projemiz Yok” Saadet Partisi heyeti Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın’a nezaket ziyaretinde bulundu. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, Antakya İlçe Başkanı Abdulhadi Bük ve Saadet Yayladağı Adayı Serkan Uğraş, Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın, Yayladağı’na yağacağı projelerinden bahsetti.

Seçim sürecinde söz verdiği projelerinin hepsinin gerçekleşebilecek projeler olduğunu dile getiren Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın, Yayladağı’nda bu yıl 3 bin ton çilek, 750 ton da mantar hasadının yapıldığını söyledi. İlk büyük projesi olarak Devrent’e ormanın dokusu bozulmadan Yayladağı’na ait taşlarla büyük uluslararası aba güreşi alanı yapacağın ifade eden Sayın, 15 ilçenin ismini vereceği kamelyalar, teras kahvaltı alanları ile turizme katkı sağlayacak bir proje olduğunu kaydetti. Sanayi sitesi projesinden de bahseden Mustafa Sayın, ayakları yere değmeyen projesinin olmadığını belirterek bunları hayata geçirmeye başladığını söyledi.
Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan da Mustafa Sayın’ı seçim galibiyetinden dolayı tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan birlik beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında, Yayladağı’mızın ve ilimizin pek çok sorunları olduğunu belirterek, milli görüş belediyeciliği konusunda birikimlerini paylaşacaklarını ifade etti. Çalışkan, zor bir sürecin başkanımızı beklediğini, ilçenin hizmete aç olduğunu dile getirerek yapılacak çalışmalarda başarılar diledi. HABER MERKEZİ


ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.