BİLİM FUARI SERGİSİ AÇILDI

BİLİM FUARI SERGİSİ AÇILDI

Semihe Mehmet Karaali Ortaokulu Öğretmenleri ve öğrencileri tarafından Türkçe Öğretmeni Metin Öztürk yürütücülüğünde hazırlanan Tübitak 4006 Bilim Fuarı sergisi açılışına Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Şube Müdürü Mehmet Sarıyıldız, Harbiye Mahallesi Muhtarı İbrahim Öztürk, Hayırseverler Hikmet Karaali, Fevzi Karaali, Okul Müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Açılışta bir konuşma yapan ilçe milli eğitim Müdürü Kemal Gülistan ”Bilim insanı gerçeğe ve mutluluğa götürür.

İşte bu bilinçle hareket ederek bilimsel çalışmalara önem vermeliyiz, bilimsel çalışmalar için gençlerimizin önünü açmalıyız, eğitim seviyemizi ve imkanlarımızı yükseltmeliyiz. Bu bilim fuarının hazırlanmasında emeği geçen başta Okul Müdürü Abdullah Çaparoğlu olmak üzere, Proje Yürütücüsü Metin Öztürk’e, öğretmenlere, velilere ve öğrencilere teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Tübitak 4006 Bilim Fuarının açılışı yapılarak stantlarda sergilenen projeler gezildi. Ziyaretçiler fuarda keyifli vakit geçirdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.