O GÜNDEN BUGÜNE NE DEĞİŞTİ

O GÜNDEN BUGÜNE NE DEĞİŞTİ

Beyzade Fm Tv’de Tarihçi Gözüyle Gündem programının üstat moderatörü Alı Rıza Tütüncüoğlu’nun ‘’Biz burada terk edildik’’  sözleri Hatay kamuoyunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde Sabah Gazetesi’nde yer aldı. Hatay’ın hizmet bakımından fakir olduğunu belirten Tütüncüoğlu, biz burada terk edildik şeklinde başlık açarak tepkisini dile getiriyor.  Hatay’ın CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş 2014 yerel seçimlerinde Hatay halkına sunduğu 166 maddelik, 2019 yerel seçimlerinde ise 130 maddelik hayali proje vaatlerinin birçoğunu yerine getirmedi.

VATANDAŞLAR SESLERİNİ YETKİLİLERE DUYURAMIYOR

HBB Başkanı Lütfü Savaş’a karşı sosyal medyada seslerini duyurmaya çalışan Hataylılar, emekli tarih öğretmeni Ali Rıza Tütüncüoğlu öncülüğünde ‘’ Biz Burada Ter Edildik şeklindeki sözleri ile tepkisini dile getiriyorlar. Hatay’da o günden bugüne bir şey değişmediği görülürken, Hataylılar vaatlerden bıktıklarını belirterek Lütfü Savaş’ın vaatlerini yerine getirmesini, aksi takdirde ise Hatay’ın önünü açmasını istiyor. Ancak Hataylıların sesini duymayan HBB üst yönetimi pembe tablolar çizmeye devam ediyor.

“İSTİFA DA BİR HİZMETTİR”

Hatay’ın komşu illerinden oldukça geride olduğunu belirten vatandaşlar, düşen turist sayısını, ilin bakımsızlığına bağladıklarını belirttiler. Hatay’a hizmetin sadece yol, altyapı yapmakla olmayacağını belirten vatandaşlar, HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın istifa ederek Hatay’a en büyük hizmeti verebileceğini ifade ettiler.  Hataylı vatandaşların şikayetlerini ve taleplerini dinleyen tarihçi üstad Ali Rıza Tütüncüoğlu da talepleri yetkililere iletmeye devam ediyor.

Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.