Meşale Gazetesi

BİZE KALICI HİZMETLER LAZIM LÜTFÜ BAŞKAN

BİZE KALICI HİZMETLER LAZIM LÜTFÜ BAŞKAN

Her Fırsatta Expo çalışmalarını ve Hatay sporu öne çıkaran açıklamalar yapan HBB Başkanı Doç Dr Lütfü Savaş acaba yapamadığı ve yarım bıraktığı hizmetleri unutturmak mı istiyor?

Yollar, Mezarlık, Teleferik, Hado, Sebze Hali, Balıkçılar Çarsısı, Otogar, Asi Nehri, Hiç Biri Yapılamadı.

Yaklaşık 12 yıldır belediye başkanlığı yapan Lütfü Savaş başlattığı işleri bitirmeden üçüncü dönemini de tamamlamak üzere.

Özellikle Şehir içindeki yolların kazılıp kazılıp tekrardan yama yapılması yüzünden hemen hemen tüm yollar resmen paldır küldür yollara dönmüş durumda. Büyükşehir belediyesi şehir içerisindeki yolları söküp tekrardan asfaltlama yapamayacak kadar beceriksiz mi sayın başkan, bilmem farkında mısınız Antakya nın mezarlığında yer kalmadığı için vefat edenleri Narlıca mezarlığına gönderiyorsunuz, yeni mezarlık için bir alan bulamıyor musunuz insanlara çile çektiriyorsunuz? Büyükşehir’in bütçesi bitti mi? Bu devasa bütçeyi nerelere harcıyorsunuz insanlar merak ediyor. Sebze Halinin Hali içler acısı durumda sen hiçbir gün sabah saatlerinde o bölgeye gittin mi Sayın Savaş, gitmediysen bence hiç gitme benden sana tavsiye. Her taraf pislik içerisinde trafik kitlenmiş durumda insanlar resmen gerilmiş durumda iş yapmaya çalışıyor. Bir sebze halini şehir dışına modern bir şekilde yapmak bu kadar mı zor, büyükşehir olarak bugüne kadar bu konuda nasıl bir adım attınız, oda başkanlarımız yıllardır bunu dile getiriyor hiç kimseyi takmadığınız ve ciddiye almadığınız için mi bu olaya sıcak bakmıyorsunuz?.

Teleferik diye diye yıllarca halkı oyaladınız, iplik pazarının oradaki ayakta tarihi eserler çıktı o yüzden uzuyor diye diye yıllar geçti başkan, ilk etapta İzmir caddesi habibi Neccar sosyal tesislerinin oradan başlatabilirdiniz teleferiği, daha sonra aşağının izinleri tamamlanınca alt taraftan devam ederdiniz ama siz işin kolayına kaçarak tarihi eser çıktı izin verilmedi diyerek her zamanki gibi sorumluluktan kaçtınız.

Kahve Pozunuz Halka Ne Kadara Mal Odu.

Hado diyerek halka bir heyecan verdiniz Kıbrıs ve Lübnan seferleri başlıyor dediniz, eşiniz Nazan hanımla beraber geminin içerisinde kahve içerken pozlar verdiniz, acaba o kahve bizlere ne kadara mal oldu Sayın Savaş, yıllar geçti yine ses yok arada bir ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsunuz, her zamanki gibi yine bir yerleri suçlayarak izin vermiyorlar bütçe onaylamıyorlar deyip durdunuz, şimdi ise Hatay valiliği size liman tahsis etti artık kaçacak yeriniz kalmadı ne kadar daha oyalayacaksınız merak ediyoruz. Sayın başkan siz hiç Balıkçılar Çarsısına gittiniz mi acaba? Hiç yakışıyor mu Hatay’ın merkezi Antakya ya, bu kadar mı zor yeni bir balıkçılar çarşısı yapmak, içinde lokantaların olduğu tertemiz bir çarşıyı Antakya haketmiyor mu? Belki diyeceksin orası bizim sorumluluğumuzda değil diye ama bir Büyükşehir belediyesi olarak bir el atsanız olmaz mı başkan.

Yıllarca söyledik Asi nehri pis kokuyor özellikle yazın kokudan insanlar dışarı çıkamıyor diye, bunları yazdık söyledik diye bizlere düşman oldunuz, bizim sorumluluğumuzda değil diye, yıllar sonra birazcık el attınız biraz su tuttunuz hemen teknelere binerek havasını attınız başkan, hani sizin sorumluluğunuzda değildi? Biraz el atınca en azından kokuyu azaltabildiniz, neden yıllarca halkımıza bu pis kokuları koklattınız? Artık halkımızı oyalamaktan vazgeçin ve asıl göreviniz olan hizmetlerinizi yapın Sayın Savaş, artık halkımız hizmet istiyor boş laflar değil Hatay sporun arkasına sığınarak kalan

yıllarınızı geçiremezsiniz, Şampiyon olduk Allah razı olsun çok büyük bir olay ama artık işinize dönün, kalıcı hizmetler yapın, Halk sizden hizmet bekliyor, laf değil.

Şimdiler de gördüğüm kadarıyla kankan, vazgeçilmezin olan Hatsu Eski genel müdürü Mehmet Çaparalinin açtığı yaraları kapatabilmek üzere zamanının çoğunu, kırdığınız ve sizleri bu koltuğa getiren insanların kalplerini kazanmak için harcıyorsun, yanında da yeni kankaların ile ama unutma başkan, kredin tükendi insanlar artık yeter diyor, Kankan Çaparaliyi bir kalemde harcayarak, bu insanların kalbini kazandığını zannediyorsan yanılıyorsun, vatandaşlar neyin ne olduğunu kimin ne düşüncede olduğunu iyi biliyor benden söylemesi..

Ahmet Yetişen.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.