BU NE CESARET !

BU NE CESARET !


Binanın tepesinde herhangi bir güvenlik önlemi alınmadan yapılan çalışma görenleri hayrete düşürdü. Hiçbir güvenlik önlemi almadan cambaz gibi çalışan işçi, görenlere korku dolu anlar yaşattı. Hatay’ın merkez ilçesi Atatürk Caddesi’nde yapımı devam eden bir inşaatta metrelerce yükseklikte hiçbir güvenlik önlemi almadan çalışan işçinin görüntüsü yürekleri ağza getirdi.  Geçtiğimiz günlerde güvenlik önlemleri alınmayan inşaatın çatı piyesinde bulunan kaynak işçisinin haberini yapmamıza rağmen, önceki gün aynı şekilde güvenlik önlemi almadan çalışan işçi yürekleri ağza getirdi.  İnşaatı yapan firmanın iş kazalarından ibret almadığı ve güvenlik önlemi alamdan işçi çalıştırma ısrarından vazgeçmediği görülüyor.

İNSAN CANI BU KADAR UCUZ MU ?
İnşaatın tepesinde baret, güvenlik ipi ya da herhangi bir koruyucu ekipman olmadan iş yapan işçileri gören vatandaşlar  İnşaat firmasına ve duruma isyan ettiler.  Daha önce güvenlik önlemi almadan çalışan işçilerin haber yapılmasının ardından tekrardan aynı şekilde güvenlik önlemi almadan çalışan işçileri gören vatandaşlar insan canı bu kadar mı ucuz mu ? Bu sorumsuzluğa dur denilmesini istiyoruz dedi.

Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.