HATAY ADLİYESİNDE RUHSAT HEYECANI

HATAY ADLİYESİNDE RUHSAT HEYECANI

Hatay Adliyesi’nde staj dönemini başarıyla tamamlayan Selenay Yağmur Gezer, düzenlenen özel bir törenle avukatlık ruhsatını Hatay Baro Başkanı Av. Erhan Nizamoğlu’nun elinden aldı. Tören, adliyede gerçekleştirildi ve önemli bir dönemin sonunu işaret etti.

Selenay Yağmur Gezer’in avukatlık mesleğine ilk adımını atmış olmasının coşkusunu paylaşmak için Hatay Barosu’ndan Av. Mahmut Tok ve Av. Ahmet Kanlı, Gezer’in cübbesini giydirerek bu anlamlı törene katkıda bulundular. Törene, Gezer’in ailesi ve yakın dostları da katılarak sevincine ortak oldular.

Ancak törende sadece sevinç değil, aynı zamanda hüzün de vardı. 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden avukatların anısına bir saygı duruşu yapıldı. Bu, mesleğin zorluklarını ve kayıplarını hatırlatan önemli bir an oldu.

Selenay Yağmur Gezer’in avukatlık ruhsatını alması, geleceğe umutla bakarken, aynı zamanda adaletin ve hukukun temsilcisi olarak önemli bir sorumluluğu da üstlenmiş oldu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.