BURS İHTİYAÇLI NE KADAR ÖĞRENCİMİZ VARSA BULALIM

BURS İHTİYAÇLI NE KADAR ÖĞRENCİMİZ VARSA BULALIM

BURS İHTİYAÇLI NE KADAR ÖĞRENCİMİZ VARSA BULALIM

Altınözü Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözülüler Derneği üyeleriyle kahvaltıda buluştu. Zeytin Cafe&Restoran’da gerçekleşen etkinliğe Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın yanı sıra AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık ve eşi , MHP Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk , AK Parti Altınözü İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Aydın, Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Kuday ve dernek üyeleri ile aileleri katıldı. 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nı gezen üyeler ardından hep beraber kahvaltı yaptılar.


ALTINÖZÜ’NE HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Toplantının açılış konuşmasını yapan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Sizlerle bu mekanda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Memleketin hizmete, birlik beraberliğe ihtiyacı var. Dernek işi vefa, cömertlik işidir. 1994’te kurulan derneği ilk kurarken memleketine, milletine sahip çıkma hedefi vardı. İhtiyacı olan vatandaşa nasıl yardımcı olabiliriz diye gayret ediyoruz. Hepimizin ihtiyacı var. Ama şehir dışında okumaya giden öğrencilerimiz var. Ne kadar öğrencimiz varsa bulalım. Elimizden geldiğince onları oralarda muhtaç etmeyelim. Bugüne kadar emek ettiniz bu dernek bu güne kadar geldi. Ben emeği geçen tüm abilerimi, kardeşlerimi kutluyorum. Cumhur İttifakı birilerini başkan veya vekil seçmek için kurulmadı. Derdi memleket görünenlerin hainlerle nasıl ortak olduklarını biz biliyoruz. Derdi millet olanların buluştuğu yer Cumhur İttifakıdır. Derdimiz devlet, bayrak, millet, memlekettir. Biz Altınözü’ne 50 km sıcak asfalt yaptık. HBB Altınözü’ne 16 km yol yapmış. Bizim bütçemiz HBB’nin nakliye firmasına verdiği kiralama bedelinin yarısı bile değil. Biz bu millete memlekete hizmet için çalışacağız. Altınözü-Antakya yolunu karayoluyla birlikte yaptık. Küncülü boğazına kadar olan ihaleyi yaptık. 10 kez karayollarına başvurduk. 10 km’lik kısmının ihalesi yapıldı. Biz bu konuların takipçisi olacağız. Sizlerden istirhamımız bizlere gereken desteği verin. İlçe belediyemizi Büyükşehirle buluşturduğumuz zaman ilçeye gelmeyecek hizmet yoktur. Her zaman buralar sizin emrinizdedir. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımla selamlıyorum” şeklinde konuştu.
BULANIK: DERNEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık, “1994’te derneğin ilk kuruluşunda ben de vardım. Derneğin 10 sene yönetiminde bulundum.
İlk kuruluş amacımız Hatay’daki Altınözülü hemserilerimizi bir
çatı altında birleştirmekti. Çok güzel gelişmeler elde ettik. Ticaret yapan esnafımızla vatandaşları buluşturduk.
Şu anda da görüyorum ki güzel bir birliktelik oluştu. Allah birliğimizi
bozmasın. Sadece Hatay değil Türkiye’deki Altınözülülerin uğrak yeri olması için kurduk.
Bu birlikteliğin devam etmesi için elimizden
gelen ne varsa destek olacağız.
Katılımınız için hepinize teşekkür ediyor, hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum” şeklinde konuştu. HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.