BAŞKAN DELİ’DEN KUMLU’YA TESİS

BAŞKAN DELİ’DEN KUMLU’YA TESİS

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Kumlu’ya Hatay’ın en büyük çok amaçlı kapalı düğün salonunun halkın hizmetine sunulduğunu açıkladı.

3 bin kapasiteli salon 1500 metrekare alana inşa edildi. Vatandaşların geniş çaplı tüm organizasyonlarını mevsim fark etmeden gerçekleştirmelerine imkan tanıyan tesisin Kumlu’ya hayırlı olması temennilerini ileten Başkan Deli; “İlçemizin kanayan yaralarından bir tanesi kapalı Düğün Salonu ihtiyacı idi. Daha önce vatandaşlarımız özel günlerini düğün, nişan, toplantı ve sünnet merasimlerini mecburen hava şartlarını takip ederek yaz aylarına denk getirirdi. O da sokak aralarında veya Okul bahçelerinde zor şartlarda yapılırdı. Büyük bir ihtiyaç olan toplum faydasına olacak bu eksikliği 2022 yılında fark etmiş ve Halkımıza 1500 m² kapalı alanı bulanan çelik konstrüksiyon olarak yapılmış ve 250 m²si de açılır kapanır şekilde dizayn edilmiş olup halkımızın hizmetine sunulmuştur.

Düğün Salonumuz Hatay’ımızın en büyük Kapalı Düğün salonu olma özelliğine sahip olup 3000 kişi kapasitelidir” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.