ÇALIŞKAN: DEPREM YARALARINI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ

ÇALIŞKAN: DEPREM YARALARINI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Günyazı Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.
Seçim çalışmaları kapsamında Günyazı Mahalle Muhtarını ziyaret eden Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, mahallelilerle bir araya gelerek sohbet etti. Hemşehrilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Çalışkan, “Milli Görüş Belediyeciliği” ile çözüm odaklı çalışmalarla Hatay’a ve Günyazı Mahallesi’ne en iyisini yapmak için azimle çalışacaklarını söyledi.Hatay’ın gelişimine ve refahına katkı sağlayacak projeler üzerinde çalıştıklarını belirten Çalışkan, depremin yaralarını da hep birlikte saracaklarını ifade etti.

MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ İLE ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMALAR

Milli Görüş Belediyeciliği ilkelerine göre hizmet edeceklerini vurgulayan Çalışkan, “Hemşehrilerimizle birlikte Hatay’ı daha güzel bir şehir yapmak için çalışacağız.” dedi.
Günyazı Mahallesi’ne yapılacak yatırımlar hakkında da bilgi veren Çalışkan, mahallenin ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Hemşehrilerin görüşlerini her zaman alacaklarını belirten Çalışkan, “Hatay’ı hep birlikte yöneteceğiz.” dedi.

SAADET PARTİSİ’NE DESTEK ÇAĞRISI

Saadet Partisi’ne destek çağrısında bulunan Çalışkan, “Hatay’ı daha güzel bir geleceğe taşımak için 31 Mart’ta Saadet’e oy vermenizi istiyorum.” dedi.
Günyazı Mahalle Muhtarı ve mahalleliler, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Ziyareti esnasında Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a Antakya Belediye Başkan Adayı Abdulhadi Bük ve ilçe teşkilatı eşlik etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.