CAMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

CAMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Hatay’ın merkez ilçesinde hayırseverler tarafından yaptırılacak olan 750 kişilik Cami’nin protokolü imzalandı. Hatay İl Müftülüğü’nde hazırlanan protokolü İl Müftüsü Mevlüt Topçu ve hayırsever işinsanı imzaladı.

Antakya’nın Kavşit Mahallesi’nde hayırseverler tarafından Cami yaptırılacak. Mahalleye yaptırılacak olan 750 kişilik caminin yapım protokolü Hatay il Müftülüğünde imzalandı. Protokole imzaları İl Müftüsü Mevlüt Topçu ve Güngör Dizayn Yapı Yatırım Limited Şirketi yetkilisi hayırsever attı.

Hayırseverlere teşekkür eden İl Müftüsü Mevlüt Topçu, “Yaşadığımız 6 Şubat depremlerinin ardından birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız var. Çünkü bu kenti ayağa kaldırmamız gerekiyor. Bu bağlamda hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Kavşit Mahallemize imzaladığımız bu protokol sonrası 750 kişilik bir cami yaptırılacak. Şimdiden mahallemize hayırlı olsun” dedi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.