HATAYLI İŞ İNSANI BULANIK’TAN KKTC’DE ÜSTDÜZEY ZİYARET

HATAYLI İŞ İNSANI BULANIK’TAN KKTC’DE ÜSTDÜZEY ZİYARET

Hatay’ın yavru vatan Kıbrıs’taki gönüllü elçilerinden olan iş insanı Mehmet Bulanık Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başeri’yi makamında ziyaret etti.KKTC’de yaptığı yatırımlar ile bölgede söz sahibi olan Bulanık, ziyaretinde KKTC’deki iş imkanları ve Türkiye-KKTC ilişkilerini görüştü. Kabulünden dolayı Başeri’ye teşekkürlerini sunan Bulanık, Başeri’yi de kendi mekanına davet etti. İşleriyle ilgili de Başeri’ye bilgi veren Bulanık, amacının KKTC ekonomisine katkı sunmak olduğunu ve adada istihdamı arttırmayı hedeflediğini belirtti.

BAŞERİ’DEN BULANIK’A TEŞEKKÜR

Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başeri, kendisini ziyaret eden Mehmet Bulanık’a teşekkürlerini sundu. Bulanık’ın, yatırımlarıyla adada söz sahibi olduğunu belirten Başeri, kendisi ile tanışmaktan büyük onur duydum. KKTC’nin böyle duyarlı ve vatansever iş insanlarına ihtiyacı var. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyor, daveti için teşekkür ediyorum” dedi.Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.