Caner Ailesinin Acı Günü

Hatay Altınözü ilçesinin köklü ve saygın ailelerinden biri olan Caner ailesinden Serkan Caner son yolculuğuna dualar eşliğinde uğurlandı.

Caner Ailesinin Acı Günü

Hatay Altınözü ilçesinin köklü ve saygın ailelerinden biri olan Caner ailesinden Serkan Caner son yolculuğuna dualar eşliğinde uğurlandı. Bir önceki dönem Ak Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Mehmet Cuma Caner’in oğlu olan merhum Serkan Caner’in cenazesi Mezarlık Kompleksinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşları eşliğinde Asri mezarlığında ki aile mezarlığına defnedildi.
Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Av.Ramazan Alparslan, ve bir önceki dönem AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen, Ak parti İl ve İlçe yöneticileri, STK Başkanları, Resmi Kurum Müdürleri, Akraba ve sevenleri cenaze törenine katılarak Caner ailesinin acısına ortak oldular.
Hatay Meş’ale Gazetesi olarak merhum Serkan Caner’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz. M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.