KAYMAKAM ACAR MUHTARLARLA BULUŞTU

KAYMAKAM ACAR MUHTARLARLA BULUŞTU

Hassa Kaymakamı Osman Acar ilçede görev yapan 39 mahalle muhtarları ile birlikte mübarek Ramazan’ı Şerif ayında düzenlenen iftar programına katıldı.

Programda konuşan Kaymakam Acar; “Öncelikle tutmuş olduğumuz oruçları rabbim kabul eylesin. Sizlerle birlikte yaşamış olduğumuz asrın felaketinde acılarınızı bırakıp vatandaşlarımızın milletimizin dertleri ile ilgili dertlenip çalışan siz kıymetli muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Devletimizin varlığını hissettiren en temel kademe sizlersiniz. Sizlerle birlikte kapı kapı, çadır çadır dolaşarak bütün vatandaşlarımızın taleplerini dinleyip derman olmaya çalıştık. Bizler burada ilk göreve başladığımızda ilk sözüm sizlere şu olmuştu. “Er-refik Sümme’t-Tarik” yani “Önce yoldaş, sonra yol” diyerek sizler bizlere yoldaş oldunuz. Refik olarak en zorlu süreçleri en meşakkatli zamanları sizlerle birlikte atlattık. Depremden önce de bütün mahallemizde tek tek, kapı kapı sizlerle dolaşarak çalmadık kapı, girmedik gönül, hayır duasını almadığımız tek bir yaşımız bile kalmadı.

Kimsesizlerin kimsesi olmaya çalıştık. Hassa’mız artık nir selam yurdu oldu, bir huzur yurdu oldu, bir bereket yurdu oldu. Bunun bunların hepsi de sizlerle birlikte başardık. Yakın zamanda seçim sürecimiz var. Bu süreçte aday olmayan muhtarlarımıza emeklerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Aday olan muhtarlarımıza da başarılar diliyorum. “Bizim dostluğumuz, kardeşliğimiz bakii olacaktır her zaman” bunu da böyle bilmenizi istiyorum. Bu düzenlenen programa teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.