Meşale Gazetesi

ÇAPARALİ’DEN GAZİMİZE HAKARET “SEN KİMSİN Kİ BENİMLE GÖRÜŞECEKSİN LAN!”

ÇAPARALİ’DEN GAZİMİZE HAKARET “SEN KİMSİN Kİ BENİMLE GÖRÜŞECEKSİN LAN!”

ÇAPARALİ’DEN GAZİMİZE HAKARET “SEN KİMSİN Kİ BENİMLE GÖRÜŞECEKSİN LAN!”

Görev yaptığı yıllar boyunca eleştiri oklarının hedefinde olan, altın rozetlerden makam araçlarına, korumalarından zenginleşmesine kadar birçok olayda adı geçen,  ihaleye fesat karıştırma, ihaleye katılanları kasten zarara uğrattığı olaylarına karıştığı söylenen ve kibri ile hala daha görevinde pişkin pişkin oturmaya devam eden HATSU daire başkanı Mehmet Çaparali , haddini bir kez daha aşarak kendisi ile görüşmek isteyen Kore Gazisi Behçet Narin’e hakaret ederek devletin binasından kovdu.

30 Mayıs’ta gerçekleşen olayda 5 ay önceki su aboneliği hakkında ki durumu öğrenmek için HATSU binasına giden Gazimiz Behçet Narin, Çaparali ile görüşmek istemiş bu talebi reddedilmişti. Cumhuriyet Başsavcılığına verilen ifade de durumu anlatan Narin; “Hatay Antakya Kisecik Mahallesindeki evime su aboneliği için 5 ay önce müracaatım vardı. Müracaatımın sonucu için HATSU Başkanı ile görüşmem için Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından yönlendirildim. HATSU’ya gittim. Sekreter Başkanın benimle görüşmek istemediğini söyledi. Daha sonra başkan makam odasından çıkarken Başkana konu hakkında soruyu sorduğumda bana “Sen Kimsin ki benimle görüşeceksin lan” diyerek beni azarladı” ifadelerini kullandı.

GAZİ’YE “LAN”DİYECEK KADAR HADSİZ

Yaptığı pişkinliğine rağmen yerinde durmayan ve makam aracından inerek gazimize saldırmaya kalkan Çaparali’yi korumaları zar zor sakinleştirirken kraldan çok kralcı olan ve HATSU’yu her türlü zarara uğratan, itibar kaybettiren Çaparali’nin gaziye yaptığı bu saygısızlıktan sonra istifa etmeye çağırıyoruz. İstifa etmediği sürece yaptığı çalışmaların vatandaş nezdinde hiçbir hükmü olmayacağını da kibirli HATSU Başkanına iletiyoruz. Lütfü Savaş’ı derhal Çaparali’yi görevden almaya davet ediyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.