VATANDAŞIN CANINI HİÇE SAYDI

VATANDAŞIN CANINI HİÇE SAYDI

Samandağ Deniz ve Çevlik sahillerinde yaşanan Rip akıntısı tehlikesiyle ilgili açıklama yapan Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Dalgakıran yapımının hükümet tarafından karşılaması gerektiğini, bütçelerinin olmadığını söyledi.

DEVLET TARAFINDAN KARŞILANMALI

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, ilçe sahillerinde denizde yaşanan boğulma olaylarına karşı bir kez daha açıklama yaptı. Başkan Eryılmaz, boğulma olaylarının önüne geçmek için yapılması gereken dalga kıranın Belediye bütçesiyle yapılamayacağını bir kez daha dile getirdi. Eryılmaz, “Bir kez daha söylüyorum; bu sistemin bedeli ancak devlet tarafından karşılanırsa olabilir” dedi. Öte yandan havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar sahile akın etmeye devam ediyor. Yetkililer yaşanan boğulma olaylarına karşı uyarılarını yapmaya devam ediyor.

VATANDAŞIN CANI UCUZ MU?

Samandağ’da keyfi projelere istenildiği kadar para bulabilen belediyenin binlerce vatandaşın canını alma ihtimali olan bir projeye para yok demesi vatandaşların canı bu kadar ucuz mu dedirtti. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.