YILMAZ ÖZDİL HANGİ YÜZLE HATAY'DASIN?

YILMAZ ÖZDİL HANGİ YÜZLE HATAY'DASIN?

Geçtiğimiz günlerde her yere nefret kustuğu köşe yazılarından birinde Hatay’a gelmiş geçmiş en icraatçi vali olan Hatay Valimiz Sayın Rahmi Doğan için mesnetsiz ifadeler kullanan kendini gazeteci diyen kültür tüccarı Yılmaz Özdil’in haftasonu Hatay’da hangi yüzle dolaştığı merak ediliyor. Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarda hayran olduğunu ifade ettiği Hatay’ın saygıdeğer Valisi Rahmi Doğan ile ilgili söylediği çirkin sözleri unutup Hatay’a gelme cesareti gösteren Özdil’in ardında hangi güçlerin olduğunu merak ediyoruz. Valimiz sayın Rahmi Doğan, Hatay’a adım attığı günden bu yana bir tek gün boş durmayarak, Hatay’ın kanayan ve asırlara dayanmış sorunlarına çözüm üreterek, gerçek bir Hatay sevdalısı olduğunu ortaya koymuştur. Hatay için taş üstüne taş koyan herkese olduğu gibi Valimiz Sayın Rahmi Doğan’a da minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

HATAY’A GELMENİZ TARİHE LEKE OLARAK GEÇTİ

Gazeteciliği, her önüne gelene istediğini yazmak zanneden bu ve buna benzer güruhların olduğu her türlü yayın organının gerekli yaptırımları uygulamasını tüm Hataylılar olarak talep ediyoruz. Yazdığı Mustafa Kemal kitabını ranta çevirerek, inandığı değerlere ne derece sahip çıktığını göstererek asıl amacının Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk üzerinden para kazanmak olduğunu gözler önüne seren Özdil’in Valimiz Sayın Rahmi Doğan ile ilgili sözlerini bir kez daha kınıyor, Özdil’in Hatay’a gelme basiretsizliğini, Hatay gibi binlerce yıllık geçmişiyle 7 uygarlığa ev sahipliği yapan bir kentin tarihi için kara bir leke olarak adlandırıyoruz. Sayın Özdil, sen hangi yüzle Hatay’dasın?

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.