CHP EĞİTİM ZİRVESİ HATAY’DA

CHP EĞİTİM ZİRVESİ HATAY’DA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Hatay’da eğitim sorunlarına dair önemli bir toplantı düzenledi. Toplantıya CHP Eğitim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş başkanlık etti. Hatay’daki buluşmaya milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, eğitim sendikaları temsilcileri, parti örgütü ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde eğitim alanında yaşanan sorunlar geniş bir şekilde ele alındı. Eğitimciler ve sendika temsilcileri, çağdaş, laik ve bilimsel eğitimin geri getirilmesi gerektiğini vurguladı. Eğitim sisteminin mevcut haliyle “yap boz tahtasına döndüğü” ifade edilerek, çözüm önerileri tartışıldı.CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, bu buluşmanın eğitim sorunlarına dair önemli bir tartışma ortamı sunduğunu belirtti. Eğitimde köklü değişiklikler yapılmasının kaçınılmaz olduğunu ve bu tür toplantıların çözüm yollarını belirlemede etkili olduğunu sözlerine ekledi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.