KARATAŞ, HER YAŞTAN VATANDAŞA HİTAP EDİYOR

KARATAŞ, HER YAŞTAN VATANDAŞA HİTAP EDİYOR

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, ilçede gerçekleştirdiği hizmetlerle 7’den 77’ye her yaştan vatandaşa hitap ediyor.

Vatandaşların isteklerine uygun çözümlerle Hassa’yı daha yaşanabilir bir kent görünümüne getirmeye çalışan Başkan Karataş, her hizmette vatandaşın önerilerini almayı da ihmal etmiyor. Başkan Karataş katılımcı belediyecilik örneklerini sergilediği Hassa’da önümüzdeki 5 yılda da vatandaşların en büyük tercihi konumunda bulunuyor.

HAYDARLAR GÖLÜ HER GÜN BİNLERCE VATANDAŞI AĞIRLIYOR

Başkan Karataş’ın çocukluk hayalim dediği Haydarlar Volkanik Gölü’nün çevre düzenlemesini yaparak bölgeyi turizme kazandıran Başkan Karataş’ın ustalık dönemi eseri olan göl her gün stres atmak isteyen binlerce vatandaşı ağırlıyor. Hassa’nın en çok turist çeken bölgelerinden olan Haydarlar Gölü, doğal güzellikleriyle görenleri büyülüyor.

39 MAHALLEYE EŞİT HİZMET

Başkan Karataş 39 mahallede 60 bine yakın nüfusa eşit hizmet vererek vatandaşları mutlu ediyor. Hasta ve yaşlı vatandaşları hanelerinde ziyaret eden Başkan Karataş, her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olduklarını da belirtiyor. Başkan Karataş, gerçekleştirdiği ziyaret ve temaslarla ilgili açıklamasında; “Hastalarımızı, yaşlılarımızı her zaman her fırsatta ziyaret ederek onlara moral vermeye büyük özen gösteriyoruz. Aktepe Mahallemizde Adil Kurşun amcamız ile hasbihal ettik, sağlık durumları hakkında bilgiler aldık, istek ve ihtiyaçlarını sorduk ve onlara moral verdik ve motivasyon sağladık. Moral bizden, şifa Allah’tan. Yüce Rabbi’miz tüm hastalarımıza ve yaşlılarımıza acil şifalar, hayırlı ve uzun ömürler versin” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.