Meşale Gazetesi

ÇİNÇİN’DEN İŞ DÜNYASININ KADINLARINA DESTEK

ÇİNÇİN’DEN İŞ DÜNYASININ KADINLARINA DESTEK

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, kadınların iş dünyasına katılımının sağlanması ve desteklenmesi konusuna verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

Başkan Çinçin, gününün çoğunluğunu iş dünyasının kadın temsilcilerine ayırdı. Çinçin ilk olarak Medeniyetler Bahçesi Kadın Kooperatifi Kurucusu ve Başkanı Seval Karataş ve Yönetim Kurulu Üyelerini, ardından Hatay_Kagid Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Kıral, Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı. Başkan Çinçin, iş dünyasında kadınlara daha çok ihtiyaç olduğunu belirterek ziyaretçilerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

ÇİNÇİN ZİYARETÇİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Kadınlara her daim pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini belirten Çinçin, gerçekleşen ziyaretlerle ilgili açıklamasında; “Medeniyetler Bahçesi Kadın Kooperatifi Kurucusu ve Başkanı Seval Karataş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nazlı Künefeci, Müzehher Parmaksız, Zeynep Gülbol ve Emel Temizkan, odamızı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hatay_Kagid Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Kıral, Yönetim Kurulu Üyeleri  Ferda Esin Demirtok İyiel ve Fatma Nur Yüksel, odamızı ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kulllandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.