ÇİZDİĞİ RESİM SEYAHAT OTOBÜSLERİNDE YURDU GEZİYOR

ÇİZDİĞİ RESİM SEYAHAT OTOBÜSLERİNDE YURDU GEZİYOR

Hatay’ın İskenderun ilçesine bağlı Fikret Koçak Ortaokulu öğrencisi Esmira Buyruk’un ulusal çaplı bir resim yarışmasında birinci seçilen eseri, büyük bir gurur kaynağı oldu.
Konya merkezli seyahat şirketi Özkaymak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen “Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti Çocukları” konulu yarışmada Buyruk’un eserini Türkiye birincisi olarak seçti.
Ödül töreninde, finalistler ve aileleri Konya Özkaymak Oteli’nde ağırlandı ve başarılı öğrencilere ödülleri burada takdim edildi. Türkiye birincisi olan Esmira Buyruk, başarısını paylaşmak ve şirketin desteklerini göstermek için İskenderun’daki okuluna Özkaymak’ı davet etti. Özkaymak, sözlerini tutarak eğitim gören tüm çocuklara seyahat firması hediyeleri gönderdi ve başarılı öğrenciyi kutladı.
Esmira Buyruk’un resmi, şimdi Özkaymak seyahat otobüslerinin üzerinde Türkiye’nin dört bir yanını geziyor. Bu başarı, Hatay başta olmak üzere İskenderun ve Fikret Koçak Ortaokulu için büyük bir gurur kaynağı oldu. Eseri, sanatseverlerle buluşturarak genç yetenekleri teşvik etmeyi amaçlayan Özkaymak, Türkiye’nin dört bir yanındaki seyahat yolculuklarında Buyruk’un eserini sergilemeye devam ediyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.