BİR PROFESÖR, 8 DOÇENT CÜBBE GİYDİ

BİR PROFESÖR, 8 DOÇENT CÜBBE GİYDİ

İSTE Mimarlık Fakültesi, Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Elif Bozdoğan Sert profesörlük kadrosuna, aynı Fakültenin, Şehir ve Bölge Planlaması Bölümü Öğretim Üyesi, Doç. Dr. Yelda Mert doçentlik kadrosuna, Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aytemis Depci doçentlik kadrosuna, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Lojistik Bölümü Öğretim Üyesi, Doç. Dr. Emine Vasfiye Korkmaz doçentlik kadrosuna, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Endüstri Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Şahin doçentlik kadrosuna, aynı Fakültenin Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan Altan doçentlik kadrosuna, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selva Çürük doçentlik kadrosuna atandılar.

İskenderun Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen törende, İSTE içerisine çeşitli fakülte ve yüksekokullar ile bölümlerde görev yapan, biri profesör, 8’i doçent 9 öğretim üyesine Rektör Prof. Dr. Tolga Depci, cübbelerini giydirdi, tek tek tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.