ÇOÇUKLAR ÜŞÜMESİN

ÇOÇUKLAR ÜŞÜMESİN

Antakya Yetim Dünyası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İdlib’de soğuk kış günlerinde evlerinde kömür ihtiyacı duyan çoçuklar için “Minik Eller Üşümesin” temalı yardım kampanyası başlattın.
Suriye İdlib’e kömür yardımı götüren Antakya Yetim Dünyası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, bir çuval kömür bedelini 20 TL olarak belirtirken, ikinci tır için “Bismillah” dediklerini aktardılar.
Konuyla ilgili açıklama yapan Antakya Yetim Dünyası Derneği gönüllüsü Ali Özçam:” Yaşanan soğuk kış günlerinden çoçuklar etkilenmesin, üşümesinler istiyoruz. Bu amaçla “Minik Eller Üşümesin” temalı kömür yardımı kampanyası başlattık. Daha önce de gerçekleştirdiğimiz bu kampanya ile bir nebzede olsa ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yanında olmaya çalışıyoruz.
Kampanyamıza küçük büyük demeden herkesin desteklerini bekliyoruz.”diye belirtti.

Yardım kampanyasına katılmak isteyenler, Ziraat Bankası Tr39 0001 0011 5872 5845 7350 01 numaralı İBAN’dan kömür yardımı yapabilir. Yetim Dünyası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile iletişime geçmek için 0551 704 67 93 ve 0505 039 28 87 telefon numarasında yardım kampanyası için iletişime geçebilirsiniz. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.