‘YÜREĞİMİZDEKİ IŞIK’ ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLARIN YOLUNU AYDINLATACAK

‘YÜREĞİMİZDEKİ IŞIK’ ÖKSÜZ VE YETİM ÇOCUKLARIN YOLUNU AYDINLATACAK

Hatay Valiliği’nce öksüz ve yetim çocukların eğitimine destek vermek amacıyla başlatılacak olan “Yüreğimizdeki ışık” projesinin değerlendirme toplantısı Vali Mustafa Masatlı başkanlığında gerçekleşti.

Hatay İl Afet Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen, Vali Masatlı’nın yanısıra İlçe Kaymakamları ile ilgili kurum müdürlerinin de katıldığı toplantıda, proje kapsamında yürütülecek etkinlikler, projenin uygulama basamakları ele alınıp, değerlendirildi.

Projeyle, öksüz ve yetim çocuklarının devletin şefkatini ve merhametini daha yakından hissedeceğini ifade eden Vali Masatlı, “Valilik koordinesinde il genelinde eğitim gören öksüz ve yetim öğrencilerimizi hayatın her alanında desteklemek amacıyla hayata geçirilen sosyal sorumluluk projemiz “Yüreğimizdeki Işık” ile hem öksüz ve yetimlerimizin yarınlarına destek oluyoruz, hem de birlikte geleceğe güç veriyoruz” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.