Meşale Gazetesi

CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK VERELİM

Cumhur ittifakı Belen Belediye başkan Adayı İbrahim Gülün şekere ve Cumhuriyet mahallesi mitingleri gövde gösterisin dönüştü.

CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK VERELİM

Cumhur ittifakı Belen Belediye başkan Adayı İbrahim Gülün şekere ve Cumhuriyet mahallesi mitingleri gövde gösterisin dönüştü. Cumhur ittifakı Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Lütfi Kaşıkçının da katıldıkları mitinglere katılım oldukça yoğundu.Cumhur ittifakının Belen Belediye Başkan adayı İbrahim Gül yaptığı konuşmada çocuklarımızın boynunu bükmemek gelecek nesillerimiz için vereceğimiz kararlarda vebal almamak için sandık başında vatandaşlarımızın iyi düşünmesi gerektiğini belirterek şöyle konuştu. “verdiğimiz kararın 5 yıl geri dönüşü olmadığı için hepimiz iyi biliyoruz sandığın başına gittiğimizde iyi düşünelim gelecek yarınlara geçmişin hesabını vermemiz gerektiğini bilelim.

Biz bu seçimin sadece yerel idarecileri seçeceğimiz bir seçim olmadığını her yerde haykırıyoruz. Birileri bunu anlamak istemiyor bir kaç belediyeyi fazla alabilirim diye askeri polisi şehit eden terör örgütünün uşakları ile iş birliği içindeler. Bu gerçekler ışığında sandığa gittiğinizde Cumhur ittifakının kadrolarına sahip çıkmalısınız.Teröristle el ele kol kola girenlerden millet değil zillet ittifakı olur. Millet ittifakına oy veren tertemiz insanlara sesleniyorum. 7 haziran seçimlerinde MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli CHP ve HDP’nin ortaklığında bir Hükümet kurup Devlet Bahçeli başbakan olabilirdi ama teröristlerle iş birliği yapmamak ve diyet ödememek için Devlet Bahçeli başbakanlığı elinin tersiyle yitti. Ama sözde Millet ittifakı üç beş belediyeyi alabilmek için terör örgütünün siyasi uzantısı ile ittifak yapıyorlar.

Bunun neresinde milliyetçilik vardır. Bu gerçekler ışığında sandığın başına gittiğinizde elinizi vicdanınıza koyun ve oyunuzu Cumhur ittifakından yana kullanın” dedi. AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı yaptıkları konuşmalarda Belendeki coşkunun 31 martın müjdeleyicisi olduğuna vurgu yaptılar. Beka meselesinin üstüne basa basa anlatıldığı konuşmalarda Cumhur başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay büyük şehirde İbrahim Güler Belen’de İbrahim Gül ile kazanarak Hatay’a ve Belene hizmet edeceklerinin belirtildiği konuşmalarda Belen halkının doğru bir karar vererek bu iki İbrahim’e destek vermeleri gerektiğinin altı çizildi.

ZAFER YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

Cumhuriyet Mahallesinde düzenlenen mitingin ardından sancaklar eşliğinde

cumhur ittifakı Belen Belediye başkan Adayı İbrahim Gül Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Lütfi Kaşıkçı yüzlerce kişi ile birlikte miting alanından Belen şehir merkezindeki seçim bürosuna tekbirler ve sloganlarla yürüyüş gerçekleştirdiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.