CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: HATAY’DA 10 YILLIK FETRET DEVRİ SONA ERDİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: HATAY’DA 10 YILLIK FETRET DEVRİ SONA ERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam’da düzenlenen “Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”nda konuştu.

Hatay’da görev yapan AK Partili belediye başkanlarının da katıldığı toplantıda değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, son bir yılda 10 ay arayla üst üste üç seçim geçirildiğini, seçimler nedeniyle geniş katılımlı istişare ve değerlendirme toplantılarını yapamadıklarını belirtti.

Milletin iradesini öperek başlarının üstüne koyduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay’a da ayrı bir parantez açtı.

Hatay’ın 10 yıllık fetret devrinin sona ermesinden mutluluk duyduklarını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tercihini Cumhur İttifakı’nın gerçek belediyecilik vizyonundan yana kullananlara şükranlarını sundu. Bir önceki seçimlere kıyasla oy oranları ve belediye sayısından ortaya çıkan negatif sapmayı göz ardı etmediklerini bildiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomideki zorlukların haricinde sonuçlara etki eden başka faktörlerin de olduğunu gördüklerini söyledi.Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletin iradesini sorgulamadan seçmenin verdiği mesajların ışığında çok boyutlu muhasebelerini yaptıklarını, hatayı da kusuru da kendilerinde aradıklarını belirtti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.