SEKTÖRE DEĞER KATAN BİR İSİM :”CUMA KARAAHMETLİ”

SEKTÖRE DEĞER KATAN BİR İSİM :”CUMA KARAAHMETLİ”

Sektöründe uyun yıllardır sunduğu kusursuz ve VIP hizmetinin yanında Uluslararası yarışmalarda elde ettiği başarılar ile adından söz ettiren Cuma Karaahmetli aynı zamanda deprem bölgesi kuaförlerine rol model olarak onlarında başarılar elde etmesi konusunda sektöre değer katmaya devam ediyor.Antalya’da  Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu ve Eurocup Türkiye işbirliği ile gerçekleştirilen Antalya’da 5. Uluslararası Güzellik Sanatları Festivalinde Türkiye’nin birbirinden değerli kuaförleri ile birlikte Juri olarak görev yapan Cuma Karaahmetli bir kez daha dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.Aynı zamanda Karaahmetli,  Antalya’da 5. Uluslararası Güzellik Sanatları Festivalinde elde ettikleri başarılar ile Hatay’ın gururu olan genç kuaförlere  ışık olmaya devam ediyor.Deprem bölgesi olan Hatay’dan 5. Uluslararası Güzellik Sanatları Festivaline katılım gösteren Cüneyt Sertel Make Up kategorisinde birincilik ,İrem Gülüm ikincilik , Ahmet Ayrenk Razor Fade kategorisinde üçüncülük elde ederek hatayı gururlandırdılar.

Sektör için önem arz eden başarılı bir organizasyon 5. Uluslararası Güzellik Sanatları Festivalinde görev almaktan son derece onur duyduğunu ifade eden Cuma Karaahmetli açıklamasında:” Asrın felaketi sonrası genç meslektaşlarımız ile katılım gösterdiğimiz organizasyonda elde edilen başarılar bir nebze de olsa yüzümüzü güldürmüştür. Antalya’da  Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu ve Eurocup Türkiye işbirliği ile gerçekleştirilen 5. Uluslararası Güzellik Sanatları Festivalinde Türkiye’nin önemli kuaförleri yeteneklerini sergileyerek Milli Takıma seçilmek için mücadele etmişlerdir.Bölgemizden katılım gösteren Cüneyt Sertel’in  Make Up kategorisinde birincilik başarısı İrem Gülüm’ün  ikincilik ve Ahmet Ayrenk’in  Razor Fade kategorisinde üçüncülüğü bizleri ayrıyeten gururlandırmıştır.

Böylesine bir organizasyon ile gençlerin ufkunu açan Antalya’da  Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu ve Eurocup Türkiye yönetimine teşekkür ediyoruz.Ayrıca 5. Uluslararası Güzellik Sanatları Festivalinde başarı elde eden arkadaşlarımızı yürekten kutluyor,Hatay ekibini destekleyen ve her zaman desteğini bizlere hissettiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.