DEFNE BELEDİYESİNDEN ASFALT SEFERBERLİĞİ

DEFNE BELEDİYESİNDEN ASFALT SEFERBERLİĞİ

Defne Belediyesi, mevsim koşulları olumsuza dönüşmeden, hızlı bir asfalt, yama ve onarım ile sathi kaplama çalışması başlattı.

Defne Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Harbiye yolu BP ve Dursunlu civarı ile değişik bölgelerde iş makinaları ve personeliyle onarım, yama ve asfalt çalışması yapıyor. Defne Belediyesi Fen İşleri Müdürü, İnşaat Mühendisi Soner Büyükaşık ve ekibi, çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanması adına, aynı zamanda güzergah üzerinde altyapı kuruluşlarının abone kazılarının yapılmamasından dolayı, kış mevsimi üzeri, söz konusu güzergahta çalışmalara hız verildiği belirtti.

ASFALT OLMAYAN YOLLARA ASFALT YAPILIYOR

Defne Belediyesi Fen İşleri yetkilileri, aboneliklerin tamamlandığı ya da altyapı çalışmalarının olmadığı yerde komple asfalt yol yaptıklarını belirtti ve şu bilgiyi verdi: “Sümerler Mahallesi’nde altyapısı biten sokaklarda komple söküm yapılarak, yollarımızı yeniliyoruz. Dere Sokak ve civarındaki sokaklarda Aksagaz’ın abone kazılarının ardından, yeni asfalt yol yapımına başlanacak.” Defne Belediyesi yetkilileri, yıllardır çözüm bekleyen Hancağız mezarlık yolunu asfaltladıklarını, ekiplerin Harbiye BP civarı ile Dursunlu bölgelerinde aralıksız çalıştıklarını kaydetti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.