BAŞKAN ZAROĞLU’NDAN BANKA YÖNETİMLERİNE ÇAĞRI, “KATIKSIZ DUYGULARIM”

BAŞKAN ZAROĞLU’NDAN BANKA YÖNETİMLERİNE ÇAĞRI, “KATIKSIZ DUYGULARIM”

Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Zaroğlu, Reyhanlı’da ATM ve banka şubelerinin yetersiz olduğunu belirterek banka yöneticilerine çağrıda bulundu.

Vatandaşların işlerinin kolaylaşması için gereken adımların bir an önce yapılmasını istedi. Başkan Zaroğlu yaptığı açıklamada; “Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası’nın çok değerli üyeleri ve kıymetli Reyhanlı halkı, İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın” ifadesini düstur edinerek siz değerli üyelerimize hizmet etmeye ilçemizde var olan sorunlara sizler adına talep etmeye sizlerin adına tespit etmekte, taleplere icabet edip ihtiyaçlara uygun çözümler üretmekte, halkımızın güvenlik, huzur ve mutluluğunu sağlamak amacıyla en son yaşamış olduğumuz asrın felaketi deprem sonrası biri de bankaların ve ATM’lerin önünde oluşan uzun kuyruklar banka işlemini yaptırmak için sıra bekleyen vatandaşlarımıza eziyet haline gelmiştir.

KULLANILIR DURUMDAKİ ŞUBELER AKTİF HALE GETİRİLMELİDİR

Bankalarımızın idarecilerine, Genel Müdürlük yöneticilerine ve Türkiye Bankalar Birliği yetkililerine buradan çağrımızdır; bölgemizde artan nüfusla birlikte müşteri taleplerinin ciddi oranda kesintiye uğramadan sürdürülebilmesinde yetersiz kalan bankalarımıza alternatif olarak ilçemizin bazı uygun noktalarında fiziki şube, ATM ve mobil şube ağının arttırılmasını rica ediyoruz. Vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak ve bu eziyetten kurtarmak adına mobil bankacılık desteği beklediğimizi bildirir bu uğurda haklı serzenişimiz adına gereken adımların atılmasını umuyoruz. Hizmet ağının genişletilmesi için kullanılabilir durumda olan şubelerin yeniden faal hale getirilmesi yönünde tüm teknik çalışmaları başlatıp aktif hale getirmenin yanı sıra geçici ve mümkünse kalıcı mobil bankacılık hizmet birimlerinin oluşturulması konusunda imkan sağlanmasını temenni eder bu çalışmaya katkı sağlayacak tüm yetkililerimize şimdiden teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.