YAYMAN, REYHANLI’DA İÇME SUYU PROJESİNİ İNCELEDİ

YAYMAN, REYHANLI’DA İÇME SUYU PROJESİNİ İNCELEDİ

Hatay Milletvekili ve TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Reyhanlı ilçesindeki içme suyu sorununu çözmeye yönelik projede sona gelindiğini açıkladı. Milletvekili Yayman, projenin tamamlanma aşamasını, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak ve diğer yetkililerle birlikte yerinde inceledi.

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, yaptığı açıklamada içme suyu sorununu çözecek projenin tamamlanma sürecinde olduklarını belirtti. Projeyi değerlendirmek üzere Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak ve diğer yetkililerle bir araya gelen Yayman, projenin bu ay sonunda hizmete gireceğini ifade etti.

HATSU Görevini yapmadı biz yaptık

Yayman, projenin Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü sorumluluğunda olmasına rağmen görevini yerine getirmediğini ifade etti. Ancak, AK Parti olarak vatandaşların yararına olan her projeye destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Projeye ilişkin açıklamalarında, “Reyhanlı’mızın içme suyu sorununu tamamen çözecek projede hızla sona geliyoruz. Bu ay sonunda Hatay’ımızın en büyük içme suyu deposu hizmete girecek. Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü sorumluluğunda olmasına rağmen yapmadı, biz yaptık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bu eşsiz hizmet için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.