DEFNE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN MÜZİK ŞÖLENİ

DEFNE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN MÜZİK ŞÖLENİ

Hatay İl Millî Eğitim Müdürlüğü çatısı altında, Defne İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği “Defne Çocuk-Gençlik Orkestrası ve Korosu Konseri” 11 Haziran 2024 Salı günü saat 20.00’de Sınav Koleji Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinlikte, İl Millî Eğitim Müdür Vekili Selim Yiğit, Defne İlçe Müdürü Kemal Gülistan, Defne Gençlik ve Spor Müdür Vekili Sedat Öntürk, Şube Müdürleri ve çok sayıda davetli hazır bulundu.

Müzik Öğretmeni Ümit Tokgöz’ün usta yönetiminde sahne alan öğrenciler, birbirinden değerli eserlerle dinleyicilere adeta bir müzik ziyafeti sundular. Orkestra ve koronun muhteşem performansı, salonda bulunan herkesin büyük beğenisini kazandı.

REKLAM ALANI

Gecenin sonunda Defne İlçe Müdürü Kemal Gülistan söz alarak bu güzel geceyi yaşatan öğretmenlere, orkestra ve koroda görev alan öğrencilere ayrı ayrı teşekkür ettiğini ifade etti. İl Müdür Vekili Selim Yiğit de Orkestra Şefi Ümit Tokgöz’ün şahsında tüm ekibi tebrik ederek bu anlamlı organizasyonda emeği geçen herkese yürekten teşekkür etti. Yiğit, genç müzisyenlerin yeteneklerini sergilemelerine olanak tanıyan bu tür etkinliklerin yaşadığımız zorluklara rağmen geleceğe dair umutlarımızı tazelediğini ve devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Bu özel gece, sadece öğrencilerin müzik yeteneklerini sergilemekle kalmayıp, katılımcılara da müzik dolu, keyifli ve unutulmaz anlar yaşattı. Gece boyunca sergilenen performanslar, müziğin birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.