İNTERNET SATIŞLARI DENETLENSİN

İNTERNET SATIŞLARI DENETLENSİN

ATSO  Bakanlığa Başvurdu

Antakya Ticaret ve Sanayi  Odası tekstil meslek komitesinin aldığı kararlar doğrultusunda ATSO Başkanı Hikmet Çinçin Türkiye odalar ve Borsalar birliği ile Ticaret Bakanlığına Başvurarak yerleşik tekstil sektörünü zarara uğratan ve haksız rekabet ortamı yaratan internet siteleri üzerinden yapılan satışların denetim altına alınmasını istedi. ATSO  Başkanı Hikmet Çinçin yaptığı açıklamada “Meslek Komitelerimiz Covid-19 salgın sürecinde hiç durmadan çalışmaya devam ediyor.

Bu kapsamda 17. Meslek Komitemiz (Tekstil) sektörü olumsuz yönde etkileyen çok önemli iki konu ile ilgili karar almıştır.

Bu kapsamda; Uzun bir süredir internet alışveriş sitelerinde haksız rekabete yol açan ve ardı arkası kesilmeyen ‘İndirim Günleri’ adı altında kampanyalar düzenlenmesi yerelde faaliyet gösteren birçok firmamızın ekonomik olarak zarara uğramasına yol açtığını +Zincir marketlerde de tekstil ürünlerinin satılması sektörü olumsuz etkilediği tekstil ürünleri ve ev tekstil ürünlerinin zincir marketlerde satışının kaldırılması için TOBB | Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  ile T.C. Ticaret Bakanlığı’na resmi yazılar ile başvurular yapılmıştır.”dedi. Haber : Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.