HATSU’NUN İŞLERİ

HATSU’NUN İŞLERİ

HATSU’NUN İŞLERİ


HATSU ekipleri Köprübaşında bulunan Atatürk Heykelinin bulunduğu kanalizasyon alanına gün ortasında müdahale edince trafik aksadı, polis devreye girdi. Bir süredir sorunlu olan Atatürk Heykeli etrafındaki rögar kapaklarına müdahale etmeye çalışan HATSU ekiplerinin çalışması kavşakta trafik sıkışmasına sebep olurken, trafikteki vatandaşlar çileden çıktı.

HATSU’NUN çalıştığı alana ise trafik polis ekipleri gelirken, ekipler yoğunlaşan trafiği açmak için yoğun gayretler gösterdi.Polis ekiplerini devreye girdiği alanda HATSU ekipleri uzun uğraşlar sonucu aksaklığı giderirken vatandaşlar çalışmanın gece saatlerinde yapılabileceğini söylerek HATSU’ YA yüklendi.

HER İŞİ SIKINTI

Vatandaşlar “Hatsu’nun her işi sıkıntılı. Yıllardır ne bir alt yapı ne bir doğru düzgün su getirdiler. Sürekli problemlerle boğuşuyoruz. Yaptıkları işler her zaman afaki “ diyerek isyan ettiler.HATSU’YA POLİS YARDIMIMeraklı gözlerle çalışmayı izleyen vatandaşlar ise çalışmayla ilgili olarak “ekiplerin gece mesai olması gerekir. Acil bir durum olmadığı sürece bu çalışmaların gece saatlerinde yapılması daha uygun oluyor. Şuan Adnan Menderes tarafında ve Gündüz Caddesinden köprüye akan trafik tıkanmış durumda. Bunu yetkililerin ön görmesi gerekiyordu. Eğer polisler olmasa trafik çoktan birbirine girmişti” diyerek çalışmanın gece saatlerinde yapılabileceğini İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük ilçelerde bu sorunların acil olmadığı sürece gece vakitlerinde yapıldığını söyledi.HATSU’NUN çalıştığı alana ise trafik polis ekipleri gelirken, ekipler yoğunlaşan trafiği açmak için yoğun gayretler gösterdi. HABER: M. MUSTAFA ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.