BAŞKAN DELİ PROJELERİ SIRALADI

BAŞKAN DELİ PROJELERİ SIRALADI

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, ilçeyi marka kent yapma yolunda devam eden çalışmaları kamuoyuna aktardı.

Vatandaşların ihtiyaçlarına göre hizmetlerin gerçekleştirildiğini kaydeden Başkan Deli, tüm hizmetlerin vatandaşlara hayırlı olması temennilerini ileterek Kumlu için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. Hizmetlerin hayata geçmesinde emeklerinden dolayı çalışanları kutlayan Başkan Deli, “Adnan Menderes Parkımızın peyzaj çalışmalarında, park bahçe ekibimize makine takviyesiyle destek veren Büyükşehir park bahçe ekibine ve mesai arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bir kaç gün içerisinde yenilenmiş peyzaj yapılmış haliyle ve bina içerisindeki yeni dizaynıyla parkımız hizmete devam edecektir.

HALI SAHA KIŞLIK TESİSİMİZİN ELEKTİK İŞLERİ TAMAMLANDI

Kışlık tesisimizin elektrik, ısıtma ve aydınlatma çalışlarımızı an itibarıyla tamamladık. Gecenin geç saatlerine kadar devam eden çalışmalarımızı arkadaşlarımızın gayretleriyle hazır hale getirdik. Mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, emeklerine sağlık. Her gün artarak devam eden sosyal tesislerimizin düzenleme çalışmaları hızla devam etmektedir. Daha güzel bir Kumlu’yu vatandaşlarımıza sunmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.