DEFNE’DE MHP’YE KATILANLARA ROZETLERİ TAKILDI

DEFNE’DE MHP’YE KATILANLARA ROZETLERİ TAKILDI

DEFNE’DE MHP’YE KATILANLARA ROZETLERİ TAKILDI

MHP’de Defne’ye partiye katılanlara rozetleri takıldı. Törene MHP Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Demirdöven, MHP Defne İlçe Kadın Kolları Başkanı Mehtap Yasinoğlu ve partililer katıldı. MHP Defne İlçe Kadın Kollarına katılım sağlayan kadınlara rozetleri İlçe Başkanı Mehtap Yasinoğlu tarafından takıldı.


Törende konuşma yapan İl Kadın Kolları Başkanı Demirdöven, partilerine her geçen gün katılımların artarak sürdüğüne dikkati çekerek, “Kadınlar güçlensin, Türkiye büyüsün sloganıyla çıktığımız bu yolda çağrımıza güç veren kadınlarımıza teşekkür ediyoruz.

İnşallah 31 Mart’ta Hatay semalarında Cumhur İttifakının zaferiyle hep
birlikte sevineceğiz. Ülkemizin bekası için toplumumuzun refahı için Cumhur İttifakı diyoruz” diye konuştu. Defne İlçe Kadın Kolları Başkanı
Yasinoğlu da, MHP’ye katılımın giderek arttığını ve aralarına
katılan yeni üyelerle partilerinin gücüne güç kattığını söyledi ve yeni üyelere “Aramışa hoş geldiniz, hayırlara vesile olsun inşallah” dedi. Kadın Kolları İl Başkanı Dilek Demirdöven ve ilçe yönetim kurulu rozet
takma törenin ardından istişarede bulundular. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.