KARA MEHMET VARSA HASSA’DA SORUN YOK

KARA MEHMET VARSA HASSA’DA SORUN YOK

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, ilçedeki tüm sorunlara çözüm odaklı yaklaşarak sorunları kökten çözmeye devam ediyor.

Başkan Karataş, aralıksız çalışmalarıyla “Kara Mehmet varsa Hassa’da sorun yok” dedirtiyor. Başkan Karataş, ilçede depremin yaralarının sarılması için devam eden çalışmaların yanı sıra yağışların oluşturduğu sorunlar, doğalgaz çalışmaları, susuzluğu önleme çalışmalarını da titizlikle sürdürüyor. İlçenin Aktepe ve Akbez Mahallelerinde altyapı çalışmaları dolayısıyla kazım yapılan bölgelerde yağışlar sonrası çökme olmuştu. Hassa Belediyesi ekipleri, Başkan Mehmet Karataş’ın talimatlarıyla çökme olan bölgelerde kumlama yaparak düzeltme çalışmalarını gerçekleştiriyor.

HASSA’DA ÖRNEK TOKİ DAİRESİ TAMAMLADI

Bunun yanı sıra Hassa’da örnek TOKİ dairesi de tamamlanarak ziyarete açıldı. Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, ilçede devam eden çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “Akbez Mahallemizde Altyapı çalışmaları dolayısıyla kazım yapılan bölgelerde yağışlar sonrası çökme olmuştu.  Çökme olan bölgelerde kumlama yaparak düzeltme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Hassa Merkez de Yeni yapılan TOKİ konutları için Doğalgaz çalışmaları yapılan bölgelerde yağışlar nedeniyle bozulan bölgeleri düzeltiyoruz. TOKİ Konutlarımızın hazır örnek dairesi ziyarete açılmıştır. Devletimiz Var olsun Milletimiz Sağ olsun” ifadelerini kullandı. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.