VALİ MASATLI’YA YANLIŞ BİLGİ Mİ VERİLİYOR?

VALİ MASATLI’YA YANLIŞ BİLGİ Mİ VERİLİYOR?

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay’da ağır hasarlı binaların yıkım işlemlerinin tamamlandığını söylemesinin ardından gazetemizde “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yanıltılıyor mu?” şeklinde manşet atmıştık.Hataylı yetkililerin ya da Hatay’dan sorumlu yetkililerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yanlış bilgiyi kasıtlı olarak verebileceği söylentisi üzerinden giderek Hatay’daki durumu okuyucularımızla paylaştık.

SIRA HATAY VALİSİ MUSTAFA MASATLI’YA MI GELDİ?

Önceki gün CNN Türk canlı yayınında Hatay ile ilgili son gelişmeleri aktaran Vali Masatlı’nın canlı yayınında arka planda çok sayıda su tankeri görüldü. Hatay’da hiçbir noktada yer almayan su tankerleri, Vali Masatlı’nın canlı yayın yapacağı yerlere konuşlatıldı. Vali Masatlı’ya konuyla ilgili çok sayıda şikayet gittiği biliniyor. Ancak, Hatay’da yıkımlar da, ayrıştırma da usulüne göre yapılmıyor. Vali Masatlı, ayrıca Türkiye’deki iş makinelerinin %10’unun Hatay’da olduğunu ve günlük 300 binanın yıkımının yapıldığını belirtti.

NEDEN İŞLER YAVAŞ İLERLİYOR

Günlük 300 binanın yıkıldığı Hatay’da işlerin neden yavaş ilerlediği ise kamuoyu tarafından merak ediliyor. Yerinde ayrıştırma yapan ithal firmaların neden olduğu yavaşlama, meydana gelen kazalar, su sıkılmamasından dolayı her tarafın tozla kaplanması gibi çok sayıda neden yıkım işlemlerini yavaşlatırken, Vali Masatlı’nın canlı yayınını izleyen vatandaşlar, Acaba Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya da bilinçli olarak yanlış bilgi mi veriliyor? Sorusunu sormaktan kendilerini alamadılar. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.