DEFNE’DE TOKİ KONUTLARI YÜKSELİYOR

DEFNE’DE TOKİ KONUTLARI YÜKSELİYOR

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Defne’de TOKİ tarafından yapımı devam eden TOKİ konutları inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Hancağız Mahallesi’nde 1. Etapta 732, 2. Etapta ise 841 Afet Konutu olmak üzere toplamda 1.573, Orhanlı Mahallesi’nde ise 1. Etapta 1.523, 2. Etapta ise 1.546 Afet Konutu olmak üzere toplamda 3.096 konutun yapımının sürdüğü Hancağız ve Orhanlı Mahalleleri’nde incelemelerde bulunan Vali Masatlı, ekiplerden bilgi aldı.

“KONUTLARIMIZ DEFNE’MİZE HAYIRLI OLSUN”

REKLAM ALANI

Örnek daireleri de inceleyen Vali Masatlı incelemelerin ardından yaptığı açıklamada; “Defne TOKİ afet konutları tüm hızıyla yükseliyor. Defne İlçemiz Hancağız Mahallemizde ve Orhanlı Mahallemizde yapımı hızla devam eden TOKİ Afet Konutlarında incelemeler gerçekleştirdik. Hancağız Mahallesi. 1. Etap: 732 Afet Konutu, 2. Etap: 841 Afet Konutu Toplam Konut Sayısı: 1.573. Orhanlı Mahallesi “1. Etap: 1.523 Afet Konutu, 2. Etap: 1.546 Afet Konutu Toplam Konut Sayısı: 3.096. Çalışmaların hızla devam ettiği Afet Konutları inşaat alanında incelemelerde bulunduk. Örnek daireleri gezerek yetkililerden detaylı bilgiler aldık. Konutlarımız Defne’mize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.