DEMİREL: ÖNEMLİ OLAN OYUN

DEMİREL: ÖNEMLİ OLAN OYUN

Süper ligin namağlup 3 takımından biri olan bordo-beyazlı temsilcimiz Atakaş Hatayspor, Süper ligde oynanacak Fenerbahçe maçı hazırlıkları kapsamında milli maç arasında Antalyaspor ile oynadığı hazırlık maçını 5-1 kaybetti.

Çoğunluğu şans bulamayan genç takviyeli oyunculardan oluşan kadroyla sahaya çıkan Hatayspor mücadeleyi 5-1 kaybederken Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel önemli olanın sonuç olmadığını, oyuncularını görme fırsatı bulduğu için memnun olduğunu kaydetti. Antalyaspor ile Hatayspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Atilla Vehbi Konuk Tesisleri Antalya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda karşılaştı. Atakaş Hatayspor, 14. dakikada Görkem Sağlam’ın penaltıdan attığı golle öne geçti. 17. dakikada Bahadır Öztürk, skora eşitliği getiren Antalyaspor, 26. dakikada Ömer Toprak’ın golüyle 2-1 öne geçti. İkinci yarıda ataklarını sürdüren Antalyaspor, 52. dakikada Deni Milosevic’in golüyle farkı 2’ye çıkardı. Kırmızı-beyazlılar, 88. dakikada Emre Uzun ile 4-1 üstünlüğü yakaladı. Bitexen Antalyaspor, 90. dakikada Mustafa Erdilman’ın golüyle sahadan 5-1 üstünlükle ayrıldı.

BU MAÇLARIN KAZANIMI BANA GÖRE DAHA FARKLI

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, önceki gün 5-1 yenildikleri Antalyaspor’la özel maçı değerlendirirken bu tür maçların kendisi açısından ayrı bir önemi olduğunu, kadrodaki genç yeteneklerin bugüne kadar süre alamamış olmaları nedeniyle kendilerine bir şans tanıdıklarını söyledi ve şöyle devam etti: “Antalya kampı 3.gününde önemli bir hazırlık maçı gerçekleştirdik. İlk yarıda takımımız saha içi organizasyonu gözlememiz az süre alman oyuncularımızın performansını değerlendirmemize yardımcı oldu. İkinci yarıda ise; dikkat çekici genç yeteneklerimizi sahada izlemek istedik. Kalecilerimiz Demir Sarıcalı 17 yaşında, Emir Dadük 15 yaşında ilk kez A takımın formasını giydiler Bu maç Hatayspor’un geleceği olan genç yeteneklerimizi sahada görmemiz ve daha fazla oyun şans vermemiz için harika bir fırsat oldu. Bu tür maçların kazanımı benim için farklı bir öneme sahiptir.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.