“DEV KANAL BAŞLIYOR”

“DEV KANAL BAŞLIYOR”

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Hassa’yı suya doyuracak olan Tahtaköprü Barajı’nın seviyesinin yükseltileceğini açıkladı.

Projede desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere herkese teşekkür eden Karataş, bu dev eserin Hassa’nın önümüzdeki 50 yılını kurtaracağını belirtti.

“YAPARSA AK PARTİ YAPAR”

Kahramanmaraş Menzelet ve Kılavuzlu Barajları’ndan Ceyhan Barajından su takviyesi yapılarak  Tahtaköprü sulama Barajının 9 metre yükseltilerek baraj kapasitesi 170 milyon m3’ten 340 milyon m3’e yükseltilip barajın sulama kapasitesinin ise 120 bin Dekardan 480 bin dekara çıkarılmasının ardından şimdi de sulama kanalımızın Tahtaköprü barajından Hassa Ardıçlı ve Demrek (Deliçay) bölgesini de içine alacak şekilde oluşturulan yaklaşık 1 milyar (1 katrilyon) maliyetli Ana kanal isale hattı yapım ihalesi  tamamlanmıştır. Tahtaköprü Barajına bu süreçte bizi sayısız defa götürerek su konusunu yakından takip eden Vekilimiz Hüseyin Yayman’a sonsuz teşekkür ederiz. Şunu artık herkes biliyor yaparsa, AK Parti yapar. Bu dev eserler şehrimizin geleceğini kurtaracaktır. 50 yıllık bu Projenin hayata geçirilmesi için 3 yıl boyunca yoğun çaba sarf eden dünya lideri Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Yayman’a ve DSi  genel müdürümüze İlçemiz adına şükranlarımızı arz ediyoruz. Durmak yok, Yola Devam” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.