TÜRKAV YEMEKTE BULUŞTU

Kısa bir zaman önce Antakya’da faaliyetlerine başlamasına rağmen 1.5 ay gibi kısa bir sürede üye sayısını 242 rakamına ulaştıran Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Antakya Şubesi birlik,beraberlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

TÜRKAV YEMEKTE BULUŞTU

Kısa bir zaman önce Antakya’da faaliyetlerine başlamasına rağmen 1.5 ay gibi kısa bir sürede üye sayısını 242 rakamına ulaştıran Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Antakya Şubesi birlik,beraberlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Antakya Şubesi Başkanı Mehmet Delioğlu ev sahipliğinde Antik Plaza’da gerçekleşen programa Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Genel Başkanı Ebubekir Sıddık Korkmaz,MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy,MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Metin Taşçı, Türk Sağlık-Sen Hatay il Başkanı Hayri Şahin ve Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Antakya şubesi üyeleri katıldı.
Basın mensuplarınında yoğun ilgi gösterdiği programda Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Antakya Şubesi Başkanı Mehmet Delioğlu yaptığı konuşmasında:”Sayın Genel Başkanım ,Sayın Milletvekilim ,Sayın İl ve İlçe Başkanlarım ,Sayın Ülkü Ocakları Başkanım ,Sayın Kamu-sen’e bağlı sendika temsilcilerim ,Basınımızın güzide temsilcileri ve kıymetli misafirler Türkiye Kamu Çalışanları vakfının düzenlemiş olduğu yemeğe hepiniz hoş geldiniz .
29 Eylülde yaklaşık 1,5 ay önce biz bir yola çıktık, dedik ki Antakya’da Türkav ayağa kalkmalı ve tekrardan şahlanmalı Bu kısa zamanda kamuda çalışan 242 arkadaşa ulaştık ve onlarla toplantılar yaptık Kamu Kurumlarını ziyaret ettik ve bugünde cennet mekan başbuğumuzun emaneti olan Türkav çatısı altında burdayız, hep birlikteyiz .Bu 1,5 aylık süreçte her sıkıntımızda kapılarını bize açan maddi manevi desteklerini esirgemeyen sorunumuzu çözdükten sonrada güle güle demeyip başka sorununuz olursa her zaman yanınızdayım diyen İl Başkanımız Murat Adal Bey’e ,Sabaha karşı 5’te bile telefonumuza cevap veren koca yürekli Ülkü Ocakları İl Başkanımız Metin Taşçı Bey’e, ailelerinden ve çocuklarından feragat eden yönetim kurulu üyelerime şükranlarımı sunuyorum Hepsinden Allah razı olsun
Dışardaki Pankartta şöyle yazıyor; Devletin Asil Evlatları İşte onlar bu salondaki arkadaşlar Asilliğimiz damarlarımızda ki kandır .Bazıları söylemese de söyleyemese de, biz dün de bugün de yarın da diyeceğiz ki; ”Ne Mutlu Türküm Diyene” Allah Türkü Korusun ve Yüceltsin.”dedi.
Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Antakya Şubesi Başkanı Mehmet Delioğlu’nun konuşmasının sonrasında sahneye gelerek andımızı okuyan Özbuğday ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Furkan Baytaroğlu salonu dolduran konuklar tarafından uzun süre ayakta alkışlanırken,Öğrenci Furkan Baytaroğlu’na MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı tarafından plaket takdim edildi. Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Antakya Şubesi birlik,beraberlik ve dayanışma yemeği toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.