Meşale Gazetesi

DEVA ANTAKYA MEKİK DOKUYOR

DEVA ANTAKYA MEKİK DOKUYOR

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım Partisi Antakya İlçe Başkanlığı, katıldığı programlar ile en aktif ilçe teşkilatı olarak dikkat çekiyor. Vatandaşların iyi günlerinde olduğu gibi kötü günlerinde de yanlarında olan Başkan Çakılı ve yönetim kurulu üyeleri, önceki gün annesi vefat eden Kasaplar Odası Başkanı Sabit Ak’a taziye ziyaretinde bulundular. Ziyarette Başkan Çakılı, AK’a taziye dileklerini iletti ve her zaman teşkilat olarak yanlarında olduklarını kaydetti. Heyet, Kumlu önceki dönemler Belediye Başkanı Rıfat Akkuyu’nun Babası; Madenboyu Mahallesinde ikamet eden Hacı Hayrı Açıkgöz’ün de taziyesine katıldı.

DEVA’LILAR DÜĞÜNDE BULUŞTU

DEVA Partisi Antakya İlçe yönetimi, Mahalle temsilcileri ile birlikte, Altınözü ilçesi Keskincik Mahallesi sakinlerinden, İdo Pehlivan’ın oğlunun mutluluğuna ortak oldu. Düğüne katılarak genç çifti kutlayan Başkan Çakılı, DEVA Partisi’nin her vatandaşının yanında olduğunu kaydetti.

MAHALLE TEMSİLCİLERİ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Deva Partisi Ekinci mahalle temsilcisi Eren Bucak, Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla mahallede yaşayan çocuklara kitap dağıttı. Çocuklarla uzun uzu sohbet eden Bucak, çocuklara kitap okumanın insan üzerindeki etkilerinden bahsetti. Bucak’ın çalışması, ilçe teşkilatı tarafından takdirle karşılandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.