Meşale Gazetesi

DEVA DEFNE’DEN MAVİ YELEKLİLER HAREKETİ

DEVA DEFNE’DEN MAVİ YELEKLİLER HAREKETİ

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli, Mavi yelekliler programı kapsamında sahada çalışmalarına DEVA’m ediyor.

İlçe Başkanı Hüzmeli, ilçe yöneticileriyle birlikte Defne genelindeki esnafları ziyaret etti. Buradaki esnaflara partinin genel politikaları üzerine görüşlerini ve eylem planlarını paylaşan Hüzmeli, esnaflar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

HÜZMELİ: GENÇLERİMİZİN İLGİSİNDEN ÇOK MEMNUNUZ

Başkan Hüzmeli, gerçekleşen çalışmayla ilgili yaptığı açıklamada; “’Malumunuz MAVİ Yelek hareketi Türkiye’de artık viral oldu. DEVA Partili arkadaşlarımızın saha ziyaretlerinde giydikleri mavi yelekler, başta Defne’miz olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde ses getirmeye başladı. Amacımız, vatandaşlarımızda bir farkındalık oluşturmak. DEVA Partimizin renkleri olan Mavi Beyaz Yeleklerimiz ile esnaflarımızı, çiftçilerimizi, hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızı ziyaret ediyor, Türkiye’ye DEVA olacak projelerimizi kendilerine aktarıyoruz. Ben Av. Nidal Hüzmeli olarak teşkilatlara ve özellikle de gençlere çok fazla önem veren bir yerel siyasetçiyim. Bunun en büyük nedenlerinden birisi de Defne Teşkilatı olarak gerçekleştirdiğimiz saha ziyaretlerimizdir.

Gençlere eğildikçe kendimizi anlattıkça işlerin çok değişik bir seyir alacağını hep birlikte göreceğiz. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın gençler arasında olan popülaritesi ve gençlere verdiği değer gayet tabi DEVA Partisine olan teveccühü bir kat daha arttırıyor. Tabi bütün bu çalışmalarımızın, emeklerimizin nihai sonucu olan seçim günü, üzerimize düşen asli görevlerimizi de bir taraftan teşkilat mensuplarımıza aktarıyor ve hassas noktaların üzerinden tek tek geçiyoruz. Hep beraber inşallah 2023 yılında tertemiz bir sayfa açacağız ve Türkiye’nin yeniden inşasında birlikte çalışacağız. Demokrasi ve Atılım Partisi Türkiye’ye DEVA olacak. Azıcık daha sabredeceğiz ve güzel günleri birlikte temaşa edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.