“İŞ İNSANI ŞAŞMAZ DEPREMZEDELERİ UNUTMADI”

“İŞ İNSANI ŞAŞMAZ DEPREMZEDELERİ UNUTMADI”

İş insanı Mustafa Şaşmaz depremzede ailelerin yanlarında olmaya devam ediyor.

Hayırsever Şaşmaz depremin ilk gününden bu yana kendisi de bir depremzede olarak hemşehrilerinden yardım elini çekmiyor. Hayırseverliği ile bilinen İş insanı Mustafa Şaşmaz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen Hatay’ımız büyük bir yıkım yaşamıştır. Sevdiklerimizin bir kısmını toprağa verdik, bir kısmına halen ulaşamıyoruz. Bir kısmımızın evleri yıkıldı, eşyalarını çıkaramıyanlar oldu, en acısı da üzüntümüzü fırsata çeviren hırsızlar yağmaladı. Bizler bu memleketin insanlarıyız hemşehrilerimin sevinci sevincim olmuştur, üzüntüleri üzüntüm olmuştur. Kendi imkan nispetimde bu yardım kervanından bende elimden geleni yaparak eşyası olmayan hemşehrilerimin bir nebze yanlarında olabiliyorsam, ortak acımızı bölüşebiliyorsam burukluğumuzu mutluluğa çeviriyor. Hep birlikte şehrimizi ayağa kaldırıp, yaralarımızı birlikte saracağız.

Buruk girdiğimiz Ramazan bayramımız mübarek olsun diyerek, ölenlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, hayatta kalanlara hayırlı, huzurlu ve sağlıklı ömürler diliyorum. Allah bizlere bir daha bu acıları yaşatmasın ifadelerine yer verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.