EMEKLİYE 5000 TL VERİLMESİ ÇÖZÜM DEĞİL

EMEKLİYE 5000 TL VERİLMESİ ÇÖZÜM DEĞİL

Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk Eğitim Sen Hatay şubesi, emeklilere bir defaya özgü olmak üzere 5000 TL verilmesi kararını beğenmedi.

Sendika, emeklilerin insanca yaşamaya hakları olduğunu savundu. Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Ömer Solğun konuyla ilgili şunları kaydetti: “Sayın Cumhurbaşkanımız Kasım ayında emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5 Bin TL tutarında ödeme yapılacağını ifade etti. Ancak, memur emeklileri başta olmak üzere bütün emeklilerimizin ekonomik sorunları bir defalık yapılacak geçici bir ödeme ile çözülecek türden değildir. Emeklilerimizin maaşlarına kalıcı ve tatminkar bir artış yapılmalı ve milyonlarca vatandaşımızın ekonomik sıkıntısı giderilmelidir. Bu nedenle özellikle memurlarımızın çalışırken aldıkları maaşla emekli olduklarında aldıkları maaş arasındaki uçurumu arttıran ve adaletsizliği körükleyen 8 bin 77 TL tutarındaki ilave ek ödemenin bir an önce emekli maaşlarına dahil edilmesi elzemdir. Aksi halde devamı olmayan pansuman tedbirlerle emeklilerimizin ekonomik sorunlarına çare olunamaz.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.