Meşale Gazetesi

EMN FİT LİFE SPOR KULUBÜ İLİMİZİ ERZURUM’DA TEMSİL EDECEK

1-7 Temmuz 2019 tarihlerinde Erzurum’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası KİCK BOKS Turnuvaları için EMN FİT LİFE Spor Kulübünün öğrencileri yapılacak olan turnuvaya şimdiden hazır.

EMN FİT LİFE SPOR KULUBÜ İLİMİZİ ERZURUM’DA TEMSİL EDECEK

1-7 Temmuz 2019 tarihlerinde Erzurum’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası  KİCK BOKS Turnuvaları için EMN FİT LİFE Spor Kulübünün öğrencileri yapılacak olan turnuvaya şimdiden hazır.  12-13 Haziran 2019 tarihlerinde Türkiye KİCK BOKS Şampiyonasında İlimizi temsil edecek sporcuların belirlenmesi adına yapılan KİCK BOKS müsabakalarında büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler katagorisinde kıyasıya yapılan müsabakalar sonucunda İlimizi temsil edecek başarılı sporcular belirlendi. Sporcuların EMN FİT LİFE Spor Kulübünden çıkması EMN FİT LİFE Spor Kulübünün başarılarına dur durak bilmeden devam edeceğinin göstergesi oldu.  1-7 Temmuz 2019 tarihlerin de  Erzurum’da yapılacak olan Türkiye KİCK BOKS Turnuvalarına katılım sağlamayı kazanan EMN FİT LİFE Spor Kulübünün başarılı öğrencileri’’ Yıldızlar Light Contack’ta  Doğa Can Hüseyin KAR, Gençler Kick Lıght’ta  Muhammet Mert BALLI ve Ahmet TÜNEBAŞ İlimizi 1-7 Temmuz tarihlerinde Erzurum’da gerçekleşecek olan turnuvada temsil edecek. Turnuva bitiminden sonra gazetemize açıklamalarda bulunan EMN FİT LİFE Spor Kulübünün Hocası Veysel ÇAYLI, şu ifadelere yer verdi; ‘’ Mükemmel ve kusursuz bir organizasyon gerçekleşti emeği geçen tüm hocalarımıza ve tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum teşekkür ediyorum. Ama herşeyden önce İlimizi 1-7 Temmuz tarihlerinde Erzurum’da temsil edecek öğrencilerimiz ile gurur duyuyorum. En azından İlimizi’nde ismini KİCK BOKS’ta duyurmak için diğer hocalarımız ve öğrencilerimiz çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor’’ dedi.


MİNİKLERİMİZİ VE GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDELİM
Burada şunu belirtmek istiyorum diyerek sözlerine devam eden EMN FİT LİFE Spor Kulübünün hocası Veysel ÇAYLI sözlerine şu ifadeler ile devam etti : ‘’miniklerimizi ve gençlerimizi spora teşvik edelim, spor yapan öğrenciler tüm kötü alışkanlıklardan uzak duruyor ve spor terbiyesine tabii olarak saygısından, sevgisinden kendinden sıkça söz ettiriyor. Bu şampiyonada kusursuz bir organizasyon yapan KICK BOX İl temsilcimiz Ahmet KURAL hocamıza da çok teşekkür ederiz’’ dedi.
SPONSOR BULMAMIZ GÜN GEÇTİKÇE ZORLANIYOR
İlimizi Erzurum’da temsil edecek olmanın gururunu yaşarken sponsor bulmamızda gün geçtikçe zorlanıyor diyen EMN FİT LİFE Spor Kulübünün hocası Veysel ÇAYLI ifadelerine şu sözler ile devam etti: ‘’ Başarılı sporcular yetiştiriyoruz ama bizler isteriz ki İlimizi temsil ederken bizlere ilgili firmaların sponsor olmasını’’ dedi. HABER: FADİME ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.