Fatma Akavioğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hatay’ın saygın ve sevilen ailelerinden biri olan Akavioğlu ailesinin kıymetli büyüğü Fatma Akavioğlu dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Fatma Akavioğlu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hatay’ın saygın ve sevilen ailelerinden biri olan Akavioğlu ailesinin kıymetli büyüğü Fatma Akavioğlu dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.Ak Parti Hatay İl Başkanlığı Özel Kalem Müdiresi Şükran Yavuz Kan’ın anneannesi olan merhume Fatma Akavioğlu’nun cenazesi Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından asri mezarlıktaki aile mezarlığına dualar ve gözyaşları eşliğinde defnedildi.Cenaze törenine katılan Ak Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, Defne Belediye Başkanı Dr.İbrahim
Yaman, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak,
Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birlik Başkanı Abdulkadir Teksöz,Ak Parti İl ve ilçe yöneticileri, Resmi kurum müdürleri,Siyasi parti temsilcileri,Kanaat önderleri,STK temsilcileri ,akraba ve sevenleri katılarak Akavioğlu ailesinin acısına ortak oldular.
Hatay Meş’ale Gazetesi olarak merhume Fatma Akavioğlu’na Allah’tan rahmet ,kederli ailesine sabırlar diliyoruz.
HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.