YETİM ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLDÜ

YETİM ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLDÜ

Ankara merkezli olarak kuruluş çalışmaları devam eden Adil Dünya Vakfı mütevelli heyeti Kırıkhan ilçemizdeki yetim çocuklara ve muhtaç ailelere ziyarette bulundu.

Adil bir dünya fikriyle yola çıkan Adil Dünya Vakfı, Başkanı Nuh Akın ve mütevelli heyeti ile birlikte Ankara’dan ilçemize gelip, Hatay İnsanı Yardım Derneği (İHH) Kırıkhan temsilciliği aracılığıyla yetim ve muhtaç aileleri ziyaret etti.Ziyaretlerde 50 den fazla çocuğa bayramlıklar hediye ettiler. Yaklaşan Ramazan bayramı vesilesiyle 50’ den fazla yetim çocuklara bayramlık elbiseler, ayakkabı ve oyuncaktan oluşan hediyeler verip ayrıca nakdi yardımda bulunuldu.

Adil Dünya Vakfı böylece bu bayramda da yetim çocukların yüzlerini güldürdü.Yapılan bu güzel çalışmalarla ilgili kısa bir açıklamada bulunan Vakıf Başkanı Nuh Akın;“Sana Allah yolunda ne harcayacaklarını soruyorlar. De ki: “Hayır olarak ne harcarsanız o, ana-baba, akraba, yetimler, fakirler ve yolda kalmışlar içindir. Hayır, olarak ne yaparsanız, gerçekten Allah onu hakkıyla bilir.” (Bakara – 215) Emirleri ve şuuru, Peygamber (S.A.V.) efendimizin “Kendi yetimini veya başkasına ait bir yetimi himaye eden kimseyle ben, cennette şöyle yan yana bulunacağız.”Hadis-i Şeriflerine nail olabilmek amacı doğrultusunda sadece Allah  (c.c.) rızası için çıkmış olduğumuz bu mübarek yolda geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda mübarek Ramazan ayı içerisinde yetim ve kimsesiz çocuklarımızın yanında olup onların ihtiyaçlarını giderebilme sevabını nasip ettiği için Yüce Rabbime sonsuz şükürler olsun.

Henüz kuruluş aşamasında olan Vakfımızın Allah’ın (c.c.) izniyle kuruluşumuzun tamlanmasının ardından yetim ve kimsesiz evlatlarımızın sadece Ramazan aylarında değil yılın on iki ayında da ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflemekteyiz.Bu güzel çalışmalarımızda bizlere yardımcı olan Hatay İnsanı Yardım Derneği (İHH) Kırıkhan temsilciliğine ve bizlere destek olan herkese şahsım, Vakfım ve özellikle yetim – kimsesiz çocuklarımız adına teşekkür ederim. Allah (c.c.) Razı olsun. Rabbim hayırlarınızı ve hayırlarımızı kabul eylesin.” Dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.