FİLYASYON EKİPLERİNİN ZORLU MÜCADELESİ!

FİLYASYON EKİPLERİNİN ZORLU MÜCADELESİ!

Koronavirüs salgınının başladığı ilk aylarda vaka sayılarındaki artış nedeniyle büyükşehirler ile aynı kısıtlamaların uygulandığı Hatay’da, koronavirüs ile mücadele eden filyasyon, gece- gündüz mücadele veriyor.

Sağlık Bakanlığı ülke genelinde sayıları 11 bin 800’e ulaşan filyasyon ekipleri ile koronavirüsün yayılmasını önlemek için mücadelesini sürdürüyor. Salgınının ilk görüldüğü Mart ayında vaka sayılarındaki artış nedeniyle büyükşehirler ile birlikte aynı kısıtlamaların uygulandığı Hatay’da, İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı filyasyon ekipleri, çalışmalarını özveriyle yürütüyor. sağlık personeli, 24 saat çalışıyor. Hatay Toplum Sağlığı Merkezi’nce koordine edilen çalışmalarda ekipler, Covid-19 testi pozitif çıkan hasta ve temaslı kişileri anında tespit ederek, tüm ilçelerde köy ve mahallelerinde ulaşmaya devam ediyor ve evlerinde kontrol ediliyor. Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.