HATAYLI PROFESÖR BELGESİNE KAVUŞTU

HATAYLI PROFESÖR BELGESİNE KAVUŞTU

Hatay’ın yurtiçi ve yurtdışındaki gönüllü tanıtım elçilerinden olan Hatay Vakfı yönetim kurulu üyeliği de yapan Prof. Dr. Emre Huri, düzenlenen törenle profesörlük belgesine kavuştu.

Ailesi ve sevenlerinin de katıldığı programda hayatının en önemli anlarından birini yaşayan Huri, bu özel anı sevenleriyle sosyal medya hesabı üzerinden de paylaştı. Hatay’ın medar-ı iftiharı olan Huri sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Bu fotoğrafa birkaç cümle yazmasam olmaz diye düşündüm. Lakin bu sadece bir fotoğraf değil. Neden mi? Hacettepe Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Üroloji Anabilim Dalı’na Profesör olarak atanmamı takiben “Profesörlük Belgeleri Takdim Töreni”nde belgemi büyük bir mutlulukla, heyecanla ve onurla aldım. Tüm sevenlerim ve dostlarım, ailem de yanımdaydı. Bugüne kadar daha iyi bir akademisyen olmak için, kendini tekrardan kaçınmak adına çok çalıştım, hep uğraştım ve en önemlisi arkama değil hep ileriyi baktım. Evet, “Daha ileriye, En iyiye “dediğimiz Hacettepe’nin hedefinde belirttiği gibi. Doçent olarak girdiğim üniversitemde Hacettepe’de doçentlik sonrası yapmış olduğum tüm bilimsel çalışmaların sonucunda bu belgeyi almanın haklı gururunu yaşıyorum. Tabi bazı şeyleri bilirsiniz ama konuşmasınız, ama konuşmadığınız ne varsa onu da bilen bilir! İşte bu bilinenler ışığında bu süreçte mücadele ve yılmadan usanmadan yüksek irade ile hedefe doğru gitme inancı vardı. İnanan insanın inancında haklı çıkmasıydı! Ona inananların da güvenini boşa çıkarmamasıydı!

HAYATIMDA YEPYENİ BİR VİZYONLA YENİ BİR SAYFA DAHA AÇILIYOR

Evet, yeni bir yola girdik, maraton devam ediyor, nefesleri yormadan, kısa adımlarla yorulmadan ileriye diyerek! Hacettepe için Ülkemiz için vatanını en çok seven işini en iyi yapan düsturuyla yola devam! Sevgiyle, barış ve kardeşlikle, kişiselleştirilmiş profesyonelizimden uzak, kişiye özel davranışlarla, saygıyla ve geleceğe emin adımlarla yepyeni bir vizyonla yeni bir sayfa daha açılıyor. Bu süreçte her koşulda benimle beraber olan canım aileme, canım memleketim Hatay’daki geniş ailem dediğim dostlarıma, arkadaşlarıma, akademisyen dostlarıma, Hacettepe için büyük emekler sarf eden üniversitemizdeki değerli yöneticilerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Sağolun varolun!” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.