“GençliğinGeleceği, Geleceğin Gençliği”

“Gençliğingeleceği, geleceğin gençliği” sloganıyla çalışmalarına devam eden Türkiye Gençlik Vakfı TUGVA, Ortaokuldanüniversiteye kadar gençlerin milli ve manevi değerler noktasında yetişmesini amaçlayan bir vakıftır.

“GençliğinGeleceği, Geleceğin Gençliği”

“Gençliğingeleceği, geleceğin gençliği” sloganıyla çalışmalarına devam eden Türkiye Gençlik Vakfı TUGVA,  Ortaokuldanüniversiteye kadar gençlerin milli ve manevi değerler noktasında yetişmesini amaçlayan bir vakıftır. Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA), AntakyaTemsilciliği’nde, yönetim bünyesinde bulunan vatandaşlara, MKÜ Güzel SanatlarFakültesi Öğretim Görevlisi Gökhan MARAŞLIOĞLU tarafından “Medya OkurYazarlığı ve Zararlı İçeriklerden Korunma” konulu sunum yapıldı. Dünyaüzerinde iyiye ve güzele dair ne varsa savunan her daim hakkın ve adaletintarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş bir gençlik vakfı olanTürkiye Gençlik Vakfı TUGVA, Antakya temsilciliğinde çalışmalarını  rutin olarak devam ettirmektedir. TürkiyeGençlik Vakfı (TUGVA)’nın temsilciğinde gerçekleşen her proje halka açık olarakdevam etmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.